Ambassadeurs

Voor veel bewoners is de BuurtWerkKamer een plek waar ze een begin maken met het oplossen van problemen thuis. Daarnaast gaan ze vaak iets ondernemen voor de buren of de buurt. Iets wat ze leuk vinden om te doen, waar ze energie van krijgen. Zo worden regelmatig talenten ontdekt. Bewoners maken stappen die ze zonder de steun vanuit de BuurtWerkKamer niet hadden kunnen maken. Stappen waar ze terecht trots op zijn.

Graag vertellen deze bewoners over hun leven, over de tegenslagen en hoe ze zich eruit geknokt hebben. Ter inspiratie en om anderen tot steun te zijn. Verhalen, die beter dan welke argumenten ook, de kracht van een BuurtWerkKamer illustreren.

Ambassadeurs

Onze ambassadeurs worden geregeld uitgenodigd voor bijeenkomsten of congressen en vertellen daar over hun ervaringen in de BuurtWerkKamer. Wilt u ook een van onze ambassadeurs uitnodigen? Neemt u dan contact met ons op.

Luister naar Vivian Fordjour

Vivian Fordjour kwam uit Ghana naar Amsterdam Zuidoost. BuurtWerkKamer Multibron hielp haar uit haar isolement te komen.

Luister naar Herman Oosterbaan

Herman Oosterbaan was aan drank verslaafd. Tot het roer omging met hulp van zijn omgeving. Jarenlang hielp hij anderen vanuit BuurtWerkKamer Casa Jepie Makandra.

Luister naar Dayenne Tempo

Dayenne Tempo kwam bij de BuurtWerkKamer binnen als cliënt. Nu is ze er in dienst als assistent teamcoördinator.

BuurtWerkKamerFonds​

Draag je de BuurtWerkKamers een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan door een bijdrage te doneren aan het BuurtWerkKamerFonds.

Met jouw donatie kunnen we als non-profitorganisatie onze missie uitvoeren. Wij zijn enorm dankbaar voor jouw hulp!

In het nieuws

Het stadsdeel Amsterdam Zuid-Oost blijft bij haar standpunt en beëindigt op 31 december 2020 de subsidie voor BuurtWerkKamer Samen Sterk.
Stadsdeel Amsterdam Zuidoost heeft aangekondigd een bedrag van € 16.832 terug te willen vorderen bij de drie BuurtWerkKamers in Zuidoost. Dit omdat deze BuurtWerkKamers in
Het programma Schoon Schip, dat in de BuurtWerkKamers gebruikt wordt als schuldhulptoeleidingsprogramma, is een effectieve interventie. Dit blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Het onderzoek vond plaats
Na een zoektocht van maanden heeft de Utrechtse BuurtWerkKamer De Verbinding een locatie gevonden aan de Kenaustraat 42a in Zuilen, in het gebouw van de